Vorige

Wat gaan wij doen?
Vertrek Paramaribo om 7u en nemen dan de ponton over de Corantijn rivier naar Berbice het grens district van Guyana met Suriname.
Vandaar uit rijden wij gelijk door naar Georgetown de hoofdstad van Guyana. reistijd 3 uren. Onderweg ziet u loslopende koeien, geiten en varkens die geen eigenaars hebben. Er is wel voorzichtigheid geboden want deze beesten hebben voorkeur op de weg! Aangekomen in George Town checken wij in, in ons hotel voor de overnachting. (L/D)

Dag 2:
8u wordt u opgehaald voor een city tour door Georgetown. Om een paar op te noemen: Botanical gardens, St. George Kathedraal, museum en de bekende en drukke Stabroek markt. Deze markt staat bekend om zijn 24uurs drukte en je ziet het primitieve en moderne leven van de Guyanees. Deze tour duurt ongeveer 2 – 3 uren. Gelijk na de stads tour wordt u afgezet op het lokaal vliegveld voor een vliegreis naar de Kaieteur vallen.
Deze waterval is 227meter hoog en heeft 1 vrije loodrechte val. De vliegreis duur ongeveer 50 minuten en u zult 2 uren doorbrengen op het Nationaal Natuur Reservaat Kaieteur. Na de waterval tour keren wij terug naar Georgetown. Na deze drukke dag is het tijd lekker te gaan rusten. (O, L, D)

Dag 3:
Vandaag is het tijd om terug te keren naar Paramaribo. Er zal wederom de zelfde route worden afgelegd zoals de heen weg. Terug vliegen kan ook.
Heen of terug vliegen met Gum air is US$190,- one way.

Wat is inbegrepen?
transport Paramaribo– Guyuana, Hotel met ontbijt en hotel tax 16%
city tour met entree gelden, Kaieteur met vliegtuig retour met natuur bijdrage
Gids, Ponton kosten en maaltijden zoals aangegeven

Wat nemen we mee?
• Goede loopschoenen met profiel, slippers of watersandalen
• Zonnebrandolie en muggenolie
• Hoed of pet
• paspoort
• Filmcamera en/ fototoestel
• Kleine rugzak om bijv. water te dragen voor eigen gebruik
• US$ voor de aankoop van souvenirs (indien aanwezig) en persoonlijke uitgaven

 

US$ 645.-p.p