Over ons

Bij de opening in 2006, hebben wij ons toegelegd op het maken van foto’s in Surinaamse klederdracht onder de naam: www.touristphotoshop.com
De enige plek in Suriname, waar u terecht bent voor het maken van een foto in èèn van de vele Surinaamse klederdrachten.
Mede door onze bekendheid van de toeristische markt, kregen wij steeds vaker aanbiedingen van touroperators, om als hun agent, tours naar het binnenland van Suriname te verkopen.
Als groot kunstliefhebber hebben wij vanaf dag 1 ervoor gezorgd dat wij de Surinaamse kunstenaars een plek gaven om hun werk te exposeren. De vele kunstwerken van o.a Anand Dwarka en Lloyd Hasselbaink en Kenneth Graskamp fleuren op perfecte wijze het geheel op.

Onze brand, www.sibibusidesigns.com bestaat uit handgemaakte souvenirs uit diverse Surinaamse houtsoorten. Zo hebben wij keurig afgewerkte dolfijnen, kaaimannen, leguanen, schildpadden, boten en vogels. En uit houtsoorten vervaardigd zoals, witte bos locus, letterhout of bruinhart.
Maar ook de prachtige sieraden lijn van www.sibibusidesigns.com, gemaakt van diverse bos zaden en pitten, zoals de kokriki, mara mara en watou-zaad, zijn tot ver buiten ‘s lands grenzen bekend.
Op kleine schaal exporteren wij naar Curacao, Aruba en naar Nederland.

Wij stellen ons voor;
Cathrin Jüdell
Eigenaar
Door mijn toeristische opleiding- en jarenlange horeca-ervaring in Nederland, stond het voor mij vast dat ik bij mijn remigratie in 2000, werkzaam zou zijn in de toeristische sector. Als geboren en getogen Surinaamse, is er voor mij niets mooiers dan werken aan de opbouw van mijn eigen land.
Voor mij is er geen land op aarde zo mooi als Suriname! De machtige Amazone woud, de spannende stroomversnellingen, de prachtige culturele diversiteiten! Ik kan zeggen:
Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!

Dronica Debi-Tewari
Operation manager

Mijn opleiding Bosbouw Toerisme aan het Natuur Technisch Instituut en mijn HBO opleiding, Biologie, hebben veel bijgedragen aan de interesse voor de Toerisme sector!
Het is mijn passie om te socialiseren met mensen en te vertellen over mijn mooi land, Suriname! Planten en dieren zijn voor mij niet weg te denken.
Vanaf schooltijd heb ik vaak reisjes georganiseerd en mijn land, Suriname, verkend.
Suriname heeft heel veel moois te bieden. Lekker eten, de verschillende culturen die gezellig in vrede met elkaar kunnen leven en natuurlijk de Amazone Jungle met prachtige sula’s (stroomversnellingen). Oops! Ik was al in het binnenland van Suriname, ons kantoor is gevestigd aan het Kerkplein # 8 in Paramaribo.
Mij kunt u bereiken op (E: info@surinametouragent.com |M: +597 8530557) (whatsapp/sms/bellen)

Merviel Aserie
All-round medewerkster

Hallo!
Een jonge dame, als beste geslaagd van het Natuur Technisch Instituut, met als studierichting Bosbouw- Toerisme dat ben ik.
Het is voor mij een uitdaging om te werken binnen de Toerisme sector.
Suriname is een uniek vakantieland.
Iedereen die van ongerepte jungle houdt, interesse heeft in historie en graag kennis maakt met de vriendelijke bevolking zal het ongetwijfeld naar z’n zin hebben. Heerlijk eten en het tropische klimaat zullen bijdragen aan een onvergetelijke ontdekkingsreis door dit mooie land.
Als all-round medewerkster vind ik het heel belangrijk om een persoonlijke band met onze gasten op te bouwen. Er is veel aandacht voor de wensen van iedere individuele gast.
Ik ben werkzaam bij Suriname Tour Agent vanaf begin 2018.
Mij kunt u bereiken op (E: marketing@surinametouragent.com |M: +597 410461 | +5978530557)

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen en ons mooi Suriname met u te delen.