Vorige

Het ressort is een oase van rust, hoewel je de brulapen in het oerwoud kunt horen, net als de toekans, om je heen tjirpen de krekels en kwinkeleren de vogels. Je kunt zelf koken in de volledig ingerichte keuken, of gewoon – lekker makkelijk – tegen een redelijke vergoeding een smakelijke maaltijd bestellen.

De twee in koloniale stijl opgetrokken houten huisjes bevatten elk twee appartementen die allebei geschikt zijn voor maximaal vier personen. Er is een balkon/veranda met openslaande deuren. De woonkamer heeft een zit en eetgedeelte en de keuken is volledig uitgerust. Daarnaast heeft elk appartement een douche en toilet met warm en koud water en twee slaapkamers op de bovenetage. Door de speciale hitte isolatie en het briesje van de rivier blijft het in de huisjes lekker koel.

Het zwembad is zes bij twaalf meter en 1,60m diep. Op het overdekte terras is een barretje met zitjes waar tijdens borreltijd cocktails door de poolman worden gemaakt. Vaak wordt er op vrijdag een barbecue georganiseerd en kunnen de mensen van Bloemendaal bij voldoende belangstelling maaltijden verzorgen. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving voldoende warungs en kunt u boodschappen doen in de supermarkten in Groningen. Er kan gebruik gemaakt worden van de wireless internet verbinding.
Prijs: € 190 voor 2 personen voor 2 nachten inclusief een doe-het-zelf-ontbijt

De mogelijkheid bestaat ook om een volledige verzorgde pakket te nemen: 3 daagse arrangement