Vorige

 

 

 

 

 

Het besluit was eigenlijk al jaren geleden voor ons allemaal al genomen. Online is de toekomst hoor ik mijn man telkens zeggen.

Lekker vanuit je luie stoel, laptop op schoot naar tourtjes kijken en gelijk chatten met de tour agent

Makkelijk toch?!

En zo geschiedde.

Huur opgezegd, personeel over de veranderingen op de hoogte gebracht. De collega’s en leveranciers ingelicht. Maar het moeilijkste was het inlichten van de vaste gasten van Suriname Tour Agent.

Gasten welke over de jaren heen vrienden en zelfs familie zijn geworden!

Dan heb ik het over Mathilde en Piet. Tom, maar ook Mvr. M en de heer en mevrouw T, Karin , Ria en Tom. Joan, Radj, Nick, Hans, Jan, Monique en Mardya, enz enz.

In bijna 13 jaar bouw je een band op. Je weet wat hun wensen zijn , welke tours zij al gedaan hebben. Pré vertrek naar Suriname overleg je via de mail of WhatsApp wat evt de mogelijkheden zijn voor hun

En als men eenmaal in Suriname was, de dag erna langs de zaak voor een welkom back brassa.

Daar ging ons dieet weer als men binnenkwam met ‘lekkers’. Van Haagse hopjes, speculaas tot stroopwafels.

En dan gezellig een kopje koffie drinken en de laatste nieuwtjes doornemen. Vaak gaf men aan dat het een stukje thuiskomen was…

Maar dat zou veranderen…

De opmerkingen die ik kreeg toen ik ze inlichtte waren: Jij stopt? wat moeten we nu, het zal nooit meer hetzelfde zijn, wat ga je doen?

Ja dat was voor mij heel moeilijk en legde hun uit dat we niet meer lijfelijk aanwezig zouden zijn maar via de mail en de telefoon. En dat er niks zou veranderen aan de kwaliteit en de uitvoer van de tours omdat we nog steeds gewoon de samenwerking zouden hebben met de voor ons zeer bekende en vertrouwde uitvoerders.

Ook hebben wij een vertegenwoordiging aangesteld om de dag na aankomst het programma door te nemen op locatie bij de gasten!

Dat vond men een goed idee en was ook enthousiast over de nieuwe service welke wij zouden aanbieden.

Ophaal door onze vaste taxi om de gasten te brengen naar de locatie van vertrek.

Dat maakt het wel een stukje makkelijker. Geen angst dat de transport welke zij nodig hadden naar vertrek locatie niet op tijd zou zijn etc.

We hebben Irene die je op tijd ophaalt en je weer keurig aflevert! Gasten blij, Irene blij, Uitvoerder blij. Kortom iedereen blij!

 

Het is wennen voor een ieder, maar met de juiste instelling en toewijding zal

Suriname Tour Agent ONLINE steeds de service blijven geven wat men gewend is!

 

Waran brasa’s nanga swit’ bosi’

Cathrin Carter Jüdell