Vorige

Frederiksdorp op de oude plantage aan de oever van de Commewijne. De prachtig gerestaureerde gebouwen zorgen voor een unieke sfeer waarbij u zich levendig kunt voorstellen hoe het leven vroeger op de plantages geweest moet zijn.

Hotel Frederiksdorp is een klein maar exclusief hotel gevestigd in de fraai gerestaureerde gebouwen van de oude koffieplantage Frederiksdorp, aan de rechteroever van de Commewijnerivier. Oorspronkelijk werd er op de plantage koffie en cacao verbouwd, de oude cacaodroogvloer is nog geheel intact. Frederiksdorp is het eerste project buiten Paramaribo dat op de monumentenlijst geplaatst is.

Het hotel heeft 6 fraaie appartementen, elk geschikt voor maximaal 4 personen. Elk appartement beschikt over een woonkamer met TV en balkon, een slaapkamer, badkamer, keukentje en een slaapzolder met twee 1-persoonsbedden. Ook is er een klein balkon voor het appartement. Al deze appartementen zijn zoveel mogelijk in de originele staat gelaten met wel enkele concessies aan de huidige logeereisen.
Prijs: v.a € 95.- incl. ontbijt

Frederiksdorp tarieven:
Klik hier: Frederiksdorp prijzen