Vorige

 

Als u bij onze tour link klikt, ziet u bij bepaalde tours, MUST DO’S staan.

Dit zijn tours welke onze gasten de afgelopen 6 maanden als de besten hebben ervaren. De gasten hebben gekeken naar de kwaliteit van de tours. De kwaliteit van een tour wordt bepaald door verschillende factoren. Zo wordt transport en veiligheid van een tour bekeken. Alsook de begeleiding, de accommodatie, de maaltijden welke geserveerd worden en de variëteit. Elke keer weer een inspanning van tour verkopers, – ontwikkelaars en -uitvoerders.

Bij onze dagtours worden de Busi Wagi 4×4 adventure, de Sup boarding met canopy en de Kano tour op de Stuwmeer als zeer goed ervaren. De toeristen kwamen lovend terug van hun dagtour. Het valt op dat als men voor een dagtour kiest men toch graag wat avontuurlijker bezig wil zijn.

 

Bij de meerdaagse tours hebben wij het over tours langer dan 2 dagen. Als een Must Do hebben de toeristen de Maratakka tour met Bigi Pan als aller beste ervaren. Op de Boven Suriname rivier zijn de resorts Knini Paati, Boto Pasi, Tio Boto en ook Fred berg als steengoede tours uit de bus gekomen.

Op Knini Paati sprak men van de opzet van het resort, de goed gesorteerde bar en het zwembad. Bij Boto Pasi sprak men lovend over het sfeervolle eetgedeelte en de  wosu’s ( lodges in lokale stijl).

Tio Boto vond men de authenticiteit zeer leuk, maar ook het bezoek aan de machtige Tapawatra sula.

De avonturiers en spotters van vogels en apen kwamen goed tot hun trekken tijdens de 3 daagse Fredberg tour.

 

Door de positieve terugkoppeling van onze gasten, bevelen wij u deze tours van harte aan.

Voor meer informatie neemt u kontakt met ons op!

info@surinametouragent.com