Vorige

Over ons

Ons Bedrijf

Wie zijn wij?

Eigenaar Cathrin Carter Jüdell verteld:
In 2006 begonnen wij aan het Kerkplein 8 in hartje Paramaribo. We legden ons toe op het maken van foto’s in Surinaamse klederdracht. Al gauw kwamen wij in contact met kunstenaars en hadden wij kunst aan de muur hangen van Surinaamse kunstenaars zoals Anand Dwarka en Kenneth Graskamp. Het verkopen van tours was een volgende stap.
Door jarenlange ervaring in de Nederlandse reiswereld waren wij bewust wat de toerist verlangde. Voor ons was het belangrijk om goed verzorgde en veilige tours aan te bieden. Dat is ons goed gelukt. Wij konden bijna alle binnenlandse tours aanbieden. Of men nu op zoek was naar een dagtour in de kuststreek, een meerdaagse ‘lekker lui vakantie” in het binnenland of een hele inspannende expeditie in de jungle, wij hadden het! Uiteraard hebben wij bijna alle tours zelf ondernomen en is het dan een stuk makkelijker om aan de hand van de wensen van de gasten, de best passende tours te vinden!
Midden in 2007 kwamen wij een aantal Inheemse dames tegen die ons verzochten hun handgemaakte sieraden via onze winkel te verkopen. Wij gingen aan de slag om hun sieraden te “branden” onder de naam Sibi Busi Designs. Onze sieraden werden erg gewaardeerd en voor de makers van de sieraden een extra stimulans om flink “ out of the box”te denken en de prachtigste creaties te maken. Daar hadden wij goed succes mee. Wij hebben op kleine schaal geëxporteerd naar Curacao, St. Maarten (N.A), Nederland en Dubai (UAE).
Al gauw werd ons aanbod uitgebreid met Marron houtsnijwerk kunst. De tembee kunst voorwerpen al dan niet beschildert. Van onze tropisch hard houten schalen zoals, Letterhout, Witte bos Lokus, Satijnhout, Purperhart en Bruinhart zullen kopers nog jaren van genieten. Mede door het groot aanbod aan tour verkopers alsook de toename van het aantal internet boekingen, hebben wij na 13 jaar besloten om geheel online onze diensten voort te zetten. En dit doen wij uiteraard met dezelfde toegewijdheid, klantvriendelijkheid en service waar wij om bekend staan!
Ik hoop u graag van dienst te mogen zijn.

REVIEWS

"I booked a trip to Blanche Marie falls, a must see place if you visit Suriname. Everything was well organised by STA, pick up time, lunch, dinner, the owner/hostess joined this tour and it was fun, se explained a lot, made sure we were comfortable in the 'jungle'."
"I've traveled to many countries and dealt with many tour companies and this is one of the best. Professional, kind, attentive and wonderful. Dronica was always helpful in planning my tours and answering my endless questions. They were happy to tailor it to my interests and needs and were so kind."
Ivor Jaeger
"All elements fitted (paramaribo tour, cycling Plantage, federiksdorp, marienbosch, warrapacreek, berg&dal, danpaati, palumeu, fr. guyana) very well together and gave us a very good impression of nature,history, birds and culture."
Jonathan S
"Cathrin is awesome. Great sense of humor. Excellent knowledge of the trips. Had a great time. Would do it again."
D.J koeman
0 +
Tours
0 +
Tevreden klanten
0 +
Accomodaties