Vorige

Royal Torarica is een synoniem voor exclusiviteit, luxe en zakendoen in hartje Paramaribo.
Royal Torarica is het meest luxueuze en prestigieuze hotel in Suriname dat u zult aantreffen. Hoewel ons hotel uitermate geschikt is voor zakenmensen, kan ook de vakantieganger die overvloedige luxe verlangt bij ons perfect terecht.

Dit chique hotel met haar unieke glazen liften, hoge plafonds met een sterrenhemel van licht, brengt u exclusieve één-op-één service, originaliteit, moderne ‘state of the art’ vergaderruimten, high speed internet en een zwembad in stijl. In Royal Torarica voelt u zich als gast gewaardeerd

De 105 hotelkamers zijn onderverdeeld in Standard rooms met of zonder terras, Deluxe Rooms met of zonder terras en de Junior Suites. Allen beschikken over het aangename uitzicht op onze tuin, het zwembad, de Surinamerivier en Wijdenboschbrug of de mooi aangelegde voortuin van Royal Torarica en het bruisende uitgaanscentrum.
Onze Surinaamse gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons toegewijd personeel staat voor u klaar om aan al uw persoonlijke wensen te voldoen, zodat u Royal Torarica volledig kunt ervaren met alles dat we te bieden hebben

Het ontbijt is erg gevarieerd en u zult genieten van de overvloed aan keuzes die de chef-kok u voorschotelt. Verse Surinaamse sappen, Surinaams fruit, verse broodjes en belegsoorten of pancakes en andere internationale lekkernijen doen uw smaakpupillen verlangen naar meer.

Ook een voortreffelijke lunch kunt u nuttigen in ons restaurant met overdekt buitenterras. De lunch bestaat uit een ruim scala aan heerlijke gerechten uit de internationale cuisine met Surinaamse accenten.

‘s Avonds wordt ons rustieke en sfeervolle restaurant omgetoverd tot dé locatie voor fine dining in Suriname. Onze open keuken biedt de chef-koks de mogelijkheid u hun fijne kunsten tetonen.

Overheerlijke amuses, superieure wijnen uit de regio van onze speciale wijnkaart, smaakvolle soepen en diverse hoogstaande en creatief bereide voor- en hoofdgerechten, met als sluitstuk de overheerlijke en met veel liefde gecreëerde desserts. Elk gerecht is een waar kunstwerk op zich.
Prijs v.a US$ 150.-